Egy vagyonba kerülhet a hamarosan érkező Sony Xperia 1 III

0
244

A Sony április 14-én tartja az Xperia Worldwide Launch eseményét, a bejelentés hatására pedig egyből elindultak a találgatások, hogy vajon mit mutat be a cég. A legtöbb szakértő szerint az Xperia 1 III viszi majd a show-t, és szokás szerint csak később, májusban vagy júniusban lesz elérhető.

Mindenki az Xperia 1 III-ra koncentrál. Az eddigi szivárgások alapján ebbe Snapdragon 888 SoC, 12 vagy 16 GB RAM és 256 vagy 512 GB tárhely kerül majd, 5000 mAh-s akkumulátorral, 65 wattos gyorstöltéssel és 120 Hz-es, 4K-s OLED-kijelzővel.

Kamerákban sem szenved hiányt a mobil, a 64 megapixeles főkamerához 12 megapixeles ultraszéles és 12 megapixeles periszkópkamera társulhat ezúttal és a zoom maximum 60x-os lehet. A hardver alapján nem lehet majd okunk panaszra, ami azt illeti, igen vonzó választásnak ígérkezik az Xperia 1 III bármelyik csúcsmobillal szemben. A gond csak az, hogy állítólag 1166 eurótól indul majd az ára, méghozzá Kínában. Vagyis Európában nagyságrendekkel többe kerül majd, pedig a kínai ár is olyan magasságban van, aminél a többség már csak Apple vagy Samsung márkát hajlandó megfontolni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét