Egy videó szerint a Motorolának a Xiaomi Mi Air Charge-hoz hasonló, saját eszközük van kilátásban

0
111

Nemrég jelentette be a Xiaomi vezeték nélküli (vagy inkább távoli) töltő prototípusát. A Motorola azonban nem restelkedett kijelenteni, hogy ők is valami hasonlót fejlesztenek. A YouTube videóban 0,8 és 1 méterre helyezkednek el a telefonok a töltőtől.

2021-ben még mindig függünk a kábelektől, és a fali konnektoroktól, hogyha egy gyártó kihagyja az adaptert terméke csomagolásából, az vezető hír lesz. A Xiaomi nemrég jelentette be erre a megoldást a Mi Air Charge személyében, amelynek prototípusa már működik.

Nem a Xiaomi az egyetlen gyártó ilyen törekvésekkel, a napokban felbukkant új videóban elvileg a Motorola egy szintén működő távolsági ötlőberendezését láthatjuk, a „Motorola One Hypert”. A videó alapján a töltő képes 80-100 centire lévő 2 telefont is tölteni egyszerre, azonban takarásban nem képes erre.

Hirdetés

Számtalan kérdés felmerül ezzel a töltési móddal kapcsolatban, amely egyelőre mind megválaszolatlan. Egy biztos, hogy még nem mostanában fog megkezdődni ezen töltők piacra vezetése, tehát bőven van még idő fejlesztésre.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét