Egymillió dollár összdíjazású versenyt hirdet a Huawei

0
138

A Huawei AppsUp fejlesztői verseny lehetőséget adnak a tehetséges fejlesztők számára, hogy nemzetközi elismerést szerezhessenek, emellett a viadal összdíjazása eléri az egymillió dollárt. Átfogó technikai támogatást kapnak a sikeres nevezők a vállalattól ahhoz, hogy új ajtókat nyissanak meg az alkalmazás-innováció világában. A versenyre bárki nevezhet, tanulóktól kezdve újonc és tapasztalt fejlesztőkig. Öt régióban – Európa, Ázsiai-Csendes-óceáni térség, Latin-Amerika, Közel-Kelet és Afrika, illetve Kína – zajlik majd a verseny, témája pedig a „HMS Innovate for All”.

Többféle elismerésért is megküzdhetnek majd a fődíj mellett a versenyzők. Ezek egyike például az idén bevezetett Tech Women’s Award, az Excellent Student Award és a Best HMS Core Innovation Award. A pénzjutalmak mellett a döntősök alkalmazásai a Huawei AppGalleryben is kiemelt helyre kerülnek, így akár 700 millió Huawei mobileszköz-felhasználóhoz is eljuthatnak.

Egyénileg, vagy három fős csapatban lehet regisztrálni az AppsUp versenyre augusztus 20-ig a Huawei Technologies hivatalos honlapján. Minden alkalmazást a HMS Core-ral kell fejleszteni és feltölteni a verseny honlapjára 2021. augusztus 20. 18:00-ig.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét