Előkerült a OnePlus 12R is

0
28

Az utóbbi pár évben bemutatkozott a OnePlus csúcskészülékek mellett egy-egy R utótagú, valamivel visszafogottabb tudású variáns a csúcskategória aljára tájolva, csak éppen ezek a változatok Európai részen nem voltak elérhetők. Mondjuk a OnePlus egyébként is egyre kisebb hangsúlyt fektet az európai piacra, mindazonáltal a OnePlus 12 azért még eséllyel rendelhető lesz Snapdragon 8 Gen 3 chippel, 5400 mAh-s teleppel és 50 + 50 + 64 megapixeles hátlapi kameraszettel.

Ismerős receptből dolgozhat a 12R is: a most aktuális Snapdragon 8 Gen 2-t pakolhatja a karakteres házba, ami jövőre ugyanilyenkor is bőven elegendő lóerőt biztosíthat. Nagyobb lehet a fotós áldozat: bár az 50 megapixel maradhat a főkamera esetében, az ultraszéles egység 8 megapixelre, a zoommodul pedig 32 megapixelre válthat, tudta meg a MySmartPrice.

A 6,7″-es és 120 Hz-es FHD+ AMOLED panelhez ezúttal is hatalmas, 5500 mAh-s telep tartozhat, ahhoz pedig 100 wattos gyorstöltés. Míg a OnePlus 12 decemberben startolhat Kínában, a 12R premierjét a forrás januárra tippeli.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét