Előrébb hozta az RX 6700 megjelenését az AMD, két héttel korábban lesz az eredeti időpontnál

0
215

Az AMD is megerősítette, hogy előrébb hozzák a Radeon RX 6700 videókártyájuk megjelenését, nem is kicsivel, ugyanis az új időpont március 3 lett. Továbbá hivatalos referenciakártya dizájn is érkezett, dupla-ventis dizájnnal.

Bejelentette az AMD, hogy mikor fogja kiadni következő RDNA 2 alapú grafikus kártyáját. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján szinte biztosan a Radeon RX 6700 lesz a megjelenő darab. Március 3-án, magyarországi idő szerint 17:00-kor adják ki „Where Gaming Begins”  harmadik epizódjának keretei közt.

Jelenleg az AMD csak annyit árult el, hogy Radeon RX 6000 sorozatának egy darabját jelenti be, azonban a mellékelt képek megegyeznek a JayzTwoCents által kiszivárogtatott RX 6700-ról készültekkel.

Hirdetés

A renderkép szerint három DisplayPort és egy HDMI csatlakozó lesz a kártyán. Továbbá az AMD hivatalos oldaláról kiderült az is, hogy Navi 22 alapúak lesznek a kártyák, ez persze senkinek sem meglepetés, csupán hivatalossá vált. Szerkesztőségünk véleménye szerint azonban ahogy a next-gen VGA-k mindegyike, ez sem lesz kapható egy jó ideig a boltokban.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét