Első kép a RedmiBook Pro-ról: Apple MacBook utánzat?

0
294

A Xiaomi rengeteg részletet megosztott már a hamarosan megjelenő RedmiBook Pro laptopokról, amelyek között szerepel a RedmiBook Pro 15 sorozat Intel Tiger Lake-H35 processzorokkal, továbbá a RedmiBook Pro 15S sorozat, amelyben AMD Ryzen 5000H processzorokat kapunk. Most a kínai gyártó csaknem teljes áttekintést nyújtott az egyik készülékről, amiben kiderült, hogy Tunderbolt 4 és USB 4 is van a fedélzeten.

Rendkívülien hasonlít a már említett laptop a MacBook Pro-ra, ami nem meglepő, mivel a Xiaomit gyakran vádolták azzal, hogy utánozza az Apple termékeket. A Xiaomi legújabb „teaser” képét a laptop bal odalán található Thunderbolt 4 port miatt tették közzé. A gyártó büszke rá, hogy ennek a portnak a jelenléte azt eredményezi, hogy a felhasználók két külső 4K kijelzőhöz, vagy akár egy 8K kijelzőhöz is csatlakozhatnak. Ez a port valószínűleg nem csak az Intel Tiger Lake változatain lesz majd elérhető.

A szóban forgó laptopok ugyanazon a napon kerülnek majd forgalomba, mint a Redmi K40 és a Redmi K40 Pro, azaz február 25-én.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét