Elsők a világon – A Lenovo ThinkPad X1 Carbon és Yoga modellek megkapták a TÜV Rheinland Dynamic Privacy Filter tanúsítványt

0
115

A TÜV Rheinland szakcsoport bejelentette új Dynamic Privacy Filter tanúsítványát, és azt is, hogy melyik a világ első két gépe amely ezt megkapja. Nem mások, mint a  2021-es Lenovo ThinkPad X1 Carbon és X1 Yoga.

16:10-es UHD, vagy FHD LCD kijelzővel indul a Lenovo ThinkPad X1 Carbon és X1 Yoga. Most pedig a gyártó hozzáadhatja a TÜV Rheinland új Dynamic Privacy Filter szabványt is a laptopok marketinganyagához, amivel még csábítóbbá tehetik a gépeket.

A lényege az, hogy képes-e a kijelző bizonyos szögekből és fényviszonyok mellett védeni az adatainkat a képernyő segítségével. Tehát ha valaki csak átkukucskál, ne lássa például bankszámlaegyenlegünket.

Hirdetés

Nem véletlenül van benne a szabvány nevében a „Dynamic” szó, ugyanis ez a mód ki-be kapcsolható. Fontos lehet például home-office-ban dolgozóknak, akik mondjuk olyan munkát végeznek, amit még a háztartásbelik sem láthatnak.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét