Ez lehet a Yoga Tab utódja? – Lenovo Tab Plus szivárgás bukkant fel

0
49

A média-orientált Lenovo táblagépek nem arról híresek, hogy karcsú testük van, és úgy tűnik, hogy a cég egyhamar nem fog változtatni ezen a téren. Új Lenovo Tab Plus szivárgás jelent meg, amely egy vastag táblagépet mutat be a Yoga Tab termékcsalád néhány tervezési aspektusával.

Forrás: Windows Report

Míg a Lenovo viszonylag vékony táblagépekből álló portfólióval rendelkezik, a vállalat Yoga Tab kínálata általában robosztusabb. Főleg azért, mert a sorozat a jó médiaélmény biztosítására összpontosít, ami miatt az állványok, a zsanérok és a robusztus hangszóró-beállítások nagyjából kötelezővé válnak. Nos, ezek a tervezési szempontok valószínűleg egyhamar nem változnak a médiaközpontú Lenovo táblagépeknél. Legalábbis erre utal az új Lenovo Tab Plus szivárgás.

Forrás: Windows Report

A kiszivárgott renderképek azt sugallják, hogy a termék dizájnja meg fog újulni. A leak nem említett semmilyen specifikációt, így arra még várnunk kell. Úgy tűnik a tablet tollal, billentyűzettel és tokkal fog érkezni, ezt azonban még nem tudhatjuk biztosra. Egyéb információ egyelőre nem áll rendelkezésre a Lenovo Tab Plusról.

techkalauz.hu –az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét