Ezért gondolja innovatívnak a Pulse fejhallgatót a Sony

0
31

Tavaly augusztusban érkezett a hír, hogy a Sony egy prémium gamer- és audiofil fejhallgatókban utazó céget kebelezett be, az Audeze-t. Természetesen azzal a nem titkolt szándékkal, hogy szakértelmükből a PlayStation-brand is profitáljon a PS5-höz készült minőségi eszközök képében. A vállalat azóta szoftveresen is felkészítette a legerősebb konzolját arra, hogy kiszolgálja a Sony termékeit, a Pulse Elite vezeték nélküli fejhallgatót és a Pusle Explore vezeték nélküli fülest: a PS5-tulajok többek között már használhatják a hangszínszabályozót is.

A Sony olyan innovációkat sorakoztatott fel a Pulse-termékek erősségei között, mint a következő generációs játékhangzást elősegítő planar mágneses transzduktorok, a PlayStation Link technológia és az AI által továbbfejlesztett zajelnyomás. Azonban nem kell a sajtóközleményeknek hinni, maguk a készítők beszélnek róla, hogy mit tud a Pulse Explore és a Pulse Elite.

A linkelt videóban a PlayStation fejlesztői csapatának, az Audeze munkatársainak és az Insomniac Games audio szakértőinek képviselői mesélnek arról, hogy mitől olyan különlegesek a vezeték nélküli fej- és fülhallgatóik, ugyanis a három cég közös erőfeszítéseként születtek meg az eszközök.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét