Ezzel a dizájnnal jöhet a OnePlus 10 Pro

0
13

Sok változás történt idén a OnePlus háza táján: megerősítették, hogy többé T jelölésű, frissített mobilokat nem dobnak piacra, a céget pedig teljesen beolvasztották az Oppo-ba (az erőforrások és a rendszer alapja is közös már).

A OnePlus 10 széria lesz így a márka következő nagy újdonsága, amely iparági források szerint januárban vagy februárban érkezhet meg. Renderelt képek és részletesebb specifikációk is előkerültek a OnePlus 10 Pro modellről. Be kell valljam, hogy maga a telefon kialakítása és kinézete eléggé szemrevaló, továbbá hardver ügyileg sem lehet gyenge, de egyenlőre arról még nem tudunk minden információt pontosan.

Állítólag a dizájn már végleges, és passzol a korábbi szóbeszédekhez. A kamerasziget alapvetően a Samsung Galaxy S21 szériát idézi, kisebb változtatásokkal, egyedibben, de bátran merem állítani, hogy 90%-ban ugyan az. A Pro modell ezen felül 5000 mAh-s akkumulátort kaphat, amit 125 wattos technológiával, 20 perc alatt lehet majd feltölteni, ami nem egy rossz dolog. Ezúttal a periszkópkamerát sem spórolják ki állítólag.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét