Frissítésen esett át az Asus Transformer családja

Az Asus bejelentette a Transformer 3 család új tagjait. A vállalat hivatalossá tette a Transformer 3 Pro, Transformer 3 és Transformer 3 Mini modelleket, mindegyikkel lefedve egy-egy árkategóriát.

Transformer 3 Pro

A Transformer 3 Pro a három modell közül a legerősebb. A 12.6 inches kijelző felbontása 2880 x 1920 pixel (275 PPI). Belül egy Intel Core i7 processzor lapul, az SSD pedig akár 1TB-os változatban is kérhető. A maximális memória 16GB lehet.

A hátlapi kamera felbontása 13MP, ezen kívül egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott a házon. A ház mindössze 8.35mm vékony és a hátlapi támasszal 170 fokban is dönthető a gép. Csatlakozók terén elég gazdag a Transformer 3 Pro: USB Type-C, Thunderbolt 3, USB 3.0 és HDMI portot is kapunk. A Harmon Kardon hangszórók egészítik ki a prémium összképet.

Frissítésen esett át az Asus Transformer családja

Transformer 3

A Transformer 3 a Transformer 3 Pro kijelzőjét kapta, valamint a csatlakozók terén is igen hasonlóak. Előbbi viszont gyengébb, 7. generációs Intel Core i5 processzort és 4GB memóriát kapott (maximum 8GB-tal kérhető). Az m.2 SSD kapacitása 256GB (maximum 512GB). A Transformer 3 6.9mm vastag és 695 grammot nyom. Az akkumulátor teljesítménye 38.5 wattóra.

Frissítésen esett át az Asus Transformer családja

Transformer 3 Mini

Végül itt a Transformer 3 Mini, Atom X5 chippel. A kisebb teljesítménnyel együtt hosszabb üzemidőt is kapunk (ami a kisebb, 10.1 inches kijelzőnek is köszönhető). A Transformer 3 Mini súlya külső billentyűzettel együtt 790 gramm, nélküle pedig 530 gramm. A billentyűzet LED háttérvilágítást kapott és erről a gépről sem hiányzik az ujjlenyomat-olvasó.

Frissítésen esett át az Asus Transformer családja

Az ASUS Transformer 3 Pro alapára 999 dollár, a Transformer 3 pedig 799 dollárért lehet a miénk. A legkisebb modell árazásáról egyelőre nincsenek információk.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?