Frissített formában térhet vissza a Sony wireless fülese

0
26

Lehet, hogy vannak előnyei a vezetékes fejhallgatóknak, de érthető, hogy sokan inkább a vezeték nélküli modelleket preferálják. Ezeket viselve jóval egyszerűbb mozogni, és nem kell ügyelnünk a kábel okozta kényelmetlenségekre. A Sony a WH-1000XM4-gyel korábban bebizonyította, hogy a wireless fejhallgatók terén is érti a dolgát.

Már februárban sejthető volt, hogy érkezik a WH-1000XM5, amiről meg is tudhattunk ezt-azt. Időközben viszont a TechnikNews csapata kiszivárogtatott egy csomó információt a vadonatúj fejhallgatóról, amihez ráadásul még képeket is mellékeltek. Habár a megjelenése tényleg letisztultabb, a műanyagból készült elemek továbbra is eléggé túlsúlyban vannak.

A hírek szerint friss drivereket kapott a WH-1000XM5, emellett két processzor a felelős az aktív zajszűrésért, és a beépített akkumulátor is erősebb lett. A TechnikNews szerint még ANC mellett is 40 óráig lehet élvezni a fejhallgató hangját, ami egyértelmű és jelentős előrelépés a WH1000-XM4-hez képest. Ehhez pedig a töltési időt sem kellett túlgondolni, hiszen az új változat elvileg 3 és fél óra alatt töltődik fel teljesen.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét