Frissült az AirPods Pro 2

0
175

A bemutatón annyi hangzott el, hogy az AirPods Pro (2. generáció) töltőtokja is frissül USB-C csatlakozóval és ezentúl közvetlenül az iPhone akkumulátoráról is tölthető lesz a TWS fülhallgató. Van azonban más is, ami változott a második generációs AirPods Pro fülhallgatóban. Az egyik ilyen az IPX4-es vízzel szembeni ellenállás lecserélése az IP54-es védettségre, mellyel a pornak és a víznek egyaránt ellenáll bizonyos szintig a fülhallgató.

Aztán itt van még a 20-bites, 48 kHz-es Lossless Audio támogatása, ha és amennyiben Apple Vision Pro szolgál a veszteségmentes hang forrásaként. Az Apple magyarázata szerint a még nem is kapható térbeli „számítógépben” található több H2-es segédprocesszor, mely az AirPods Pro 2-ben is megvan és ez teszi lehetővé a nagy felbontású hangátvitelt.

Támogatja viszont az adaptív hangot, a beszédfelismerést és a személyre szabott hangerőt is a frissített modell. Ezeket a tavalyi, Lightning töltőtokkal rendelkező második generációs AirPods Pro fülhallgatók is tudni fogják az iOS 17 megjelenésekor érkező firmware frissítés után. A frissített fülhallgató szeptember 22-től kapható nagyjából 115 000 forintos áron.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét