Fű alatt frissült a Lenovo egyik tablet szériája

0
1931

A Lenovo M szériája az alsópolcon szeretne alternatíva lenni, a negyedik generáció viszont már elengedte a 2 GB rendszermemóriás verziót az Android Go rendszerrel együtt. A Tab M8 (4th gen) 2024 már minimum 3 GB, maximum 4 GB RAM-mal választható Android 13-as alapon. A lapkakészlettel viszont nem strapálták magukat, a MediaTek Helio P22T helyett a pár tized GHz-el alacsonyabbra húzott, szintén 12 nanométeres MT8768 került a házba.

Továbbá a 8 hüvelykes kivitel sem változott HD felbontással és 16:10-es képaránnyal. A szemmel látható vaskos kávákon bőven volt hely a 2 megapixeles előlapi kamerának, amit leginkább vertikális használatra pozicionáltak, hátul pedig már egy 8 megapixeles szenzor áll rendelkezésre.

Akkumulátorból 5100 mAh kapacitású került a műanyag házba Type-C töltőporttal és 10 wattos töltésteljesítménnyel. Adatkapcsolatra WiFi-n keresztül és LTE hálózaton van lehetőség, a két multimédiás hangszóró mellett pedig 3,5 milliméteres jacken keresztül is szolgáltat hangot. Árat egyelőre nem közöltek a 32 vagy 64 GB, eMMC 5.1-es szabványú bővíthető belső térhellyel kínált eszközről, de úgyis az európai lesz az irányadó, amihez valószínűleg már Motorola logó fog társulni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét