Galaxy S22 sorozat – Új szivárgás fedi fel a kijelzőt, fényképezőt és az akkumulátort

0
206

Még nagyjából 6 hónap van a megjelenésig, de már szivárognak az információk a Samsung legújabb prémium üdvöskéiről, azaz a Galaxy S22 sorozatról. Kisebb képernyővel és akkumulátorral érkezik az S22 és az S22+, valamint továbbfejlesztett kamerákat is kapunk.

Jövő év elején dobja piacra Galaxy S22 sorozatát a Samsung – már ha minden a megszokott rendben halad. Ez a tény azonban nem befolyásolja a leakereket, jönnek az infók sorjában.

A forrás szerint a Galaxy S22 6,06 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, míg az S22+ 6,55 hüvelykes, az Ultra pedig 6,81. Ez azt jelenti, hogy az S22 és S22+ kisebbek lesznek, mint az S21 és S21+, míg az Ultra modell nagyságrendileg nem változik. A legnagyobb modell LTPO panelt, míg a másik kettő LTPS kapnak.

Hirdetés

Akkumulátor tekintetében az Ultra kapacitása nem változik, a két másik modell esetében viszont 200 mAh-ás csökkenést figyelhetünk meg. Hátul mind az alap, mind a plusz modell 50 MP-es fő kamerát tudhat magának, emellé jönnek a 12 MP-es telefotó és ultraszéles lencsék. Az Ultra mindössze abban különbözik, hogy fő kamerája 108 MP-es lesz, valamint megkapja az összes olyan funkciót, mint amit az S21 sorozatban láthattunk.

Szokásos módon mind Exynos, mind Snapdragon SoC-val kaphatók lesznek a modellek, előbbi esetében 2200-as modell, utóbbinál az érkező 898-as sorszámú lesz a befutó.

Fontos, hogy ezek még korántsem biztos információk. Ne feledjük, fél évvel a megjelenés előtt vagyunk, még sok minden módosulhat.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét