Gamer PC egy vécétartályban, hogy mi?

0
293

Videojátékokra optimalizált felhasználók között szép számmal akad olyan, aki mindenképpen egyedi házat szeretne, és akadnak, akik ezt saját kezűleg, belülről fakadó ihletet követve valósítják meg. Nos, létezik egy YouTuber, aki a “Basically Homeless” csatornát üzemelteti, és ő is gondolt egy nagyot: egy vécétartály fogja a számítógép házát adni.

A legfontosabb testreszabás a PC-alkatrészek és a víz közötti plexiüveg gát megépítése volt. Ez pedig azt jelenti, hogy a szerkezet egyáltalán nem vesztette el korábbi funkcióját, így tehát akár úgy is játszhatunk, hogy közben éppen “nagyban” gondolkodunk.

Néhány más módosítás is történt a tartályon, így többek között kivágták a hűtőventilátornak szánt helyeket a tetején. Mindemellett átlátszó előlapot kapott, hogy az összes hardvert bemutathassák. Ezután RGB-világítást adtak hozzá, hogy még hangulatosabb legyen a látvány, és így nyerte el végső kinézetét a ház. Valljuk be, kevesen vagyunk, akiknek hasonló ötlet jutna eszébe, vagy ha mégis, akkor el is készítené.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét