Google Pixel 7 Mini: Tényleg lesz harmadik tagja a termékcsaládnak?

0
1113

A Google újonnan kiadott Pixel 7-hez tartozó forráskódja közvetlenül utal két kiadatlan Pixel modellre. Az egyik a hamarosan megjelenő Pixel Fold, a második azonban egy előre nem ismert termék, ami egy kompakt Pixel telefonnak tűnik.

Pixel 7 és Pixel 7 Pro – oké, eddig tudjuk, de akkor lesz egy harmadik modell is? Úgy tűnik, hogy ezek a pletykák hirtelen beigazolódtak, és az új információk még több részletet fednek fel az állítólagos harmadik Pixel telefonról.

Amint azt Kuba Wojciechowski feltárta, a Google legújabb forráskódja közvetlenül hivatkozik két hamarosan megjelenő eszközre „Felix” és „Lynx” kódneveken. Az előbbi szinte biztosan a Pixel Fold, utóbbi azonban úgy tűnik egy harmadik modell, ami akár lehet Pixel 7 Ultra vagy Pixel 7 Mini is.

Akkor Ultra lesz vagy Mini? Mivel a rejtélyes új modell csupán 1080p-s kijelzőt tartalmaz, szinte biztosan egy „Mini” eszközről van szó, ugyanis azt teljesen kizárhatjuk, hogy az Ultra modell rosszabb kijelzőt kapjon mint a Pro.

Egyéb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, azonban ha velünk tartasz, biztosan nem maradsz le a legfontosabb hírekről!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét