GoPro Hero 12 Black: Új infók bukkantak fel a szeptemberi megjelenés előtt

0
841

További részletek láttak napvilágot a GoPro Hero 12 Blackről. HDR kompatibilitás fényképek és videók terén, illetve szabványos állványmenet is van a terítéken.

Új információk jelentek meg az interneten a GoPro Hero 12 Blackről, ezúttal Igor Bogdanov jóvoltából. Összefoglalva, Roland Quandt Hero 12 Black részleteket osztott meg a hétvégén, valamint számos marketingképet. A Hero 12 Black egy iteratív frissítés lesz, azaz hardverfejlesztést nem kap a termék.

Az új szivárgás alapján úgy tűnik, hogy a GoPro javította a HyperSmooth-ot a v6.0-val az „Car Boost” funkció hozzáadásával, amely a mozgás elmosódását hivatott csökkenteni nagy sebességű felvételkor, legyen szó mozgó járműről vagy síelésről. Ezenkívül a GoPro azt ígéri, hogy a HyperSmooth 6.0 minimális képkivágással éri el ezt, bár konkrét részleteket nem ad.

Ezenkívül a GoPro a Hero 12 Black-et HDR kompatibilissé teszik videók és fényképek tekintetében is. Ezenkívül a GoPro szabványos állványbemenetet használ, ami vitathatatlanul az egyik legnagyobb változás a Hero 11 Black és a Hero 12 Black között.

A cég várhatóan szeptember 13-án dobja piacra a Hero 12 Black-et 449,99 euróért.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét