Ha PS van otthon, érdemes ezt lecsekkolnod

0
31

Habár az Apple TV+ kínálata egyelőre elmarad a nagyobb streamingszolgáltatókétól, mint a Netflix vagy az HBO Max, ez nem azt jelenti, hogy ne lennének kifejezetten jól sikerült, minőségi tartalmai. Többek közt olyan sorozatok szerepelnek a kínálatában, mint a Ted Lasso, a See vagy az idei év legjobb sci-fi szériájaként emlegetett A siló, de Isaac Asimov Alapítvány könyvsorozatának adaptációja is itt kapott helyet.

Épp ezért bizonyára sokan örülnek annak a hírnek, hogy a Sony és az Apple közös ajándékkal készült a PS4 és PS5 konzolok birtokosainak, melynek keretében akár fél évig is ingyen használható az Apple TV+ szolgáltatása. Ehhez mindössze egy PlayStation Networkre és egy Apple ID azonosítóra van szükség.

Első körben meg kell keresni az Apple TV appot a PS5/PS4 konzol keresősávján vagy a PS5/PS4 Médiafájlok kezdőlapján, majd, ha ez megtörtént, értelemszerűen le is kell tölteni. Ezt követően be kell jelentkezni az Apple ID azonosítóval, vagy létre kell hozni egy Apple ID-t, ha még nem rendelkezünk vele. Végezetül pedig nincs más teendőnk, mint élvezni az Apple TV+ tartalmait.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét