Hamarosan megjelenhet a frissített Nintendo Switch

0
137

Egy új jelentés elég konkrét információkkal szolgál a jelenlegi Nintendo Switch utódjáról. Ezen információk szerint a sajtóban „Switch Pro” és „Super Switch” néven emlegetett frissített Nintendo termék hamarabb érkezhet, mint az gondoltuk, de drágábban is, mint a jelenlegi modell.

A Bloomberg egyik cikke nagy port kavart, ugyanis megosztott néhány információt az új Nintendo Switch-ről. Sokaknak eddig is az volt a véleménye, hogy a Nintendonak idén ki kell adnia frissített eszközét, azonban most a cikk is megerősítette ezt. Lehetségesnek tartják, hogy az idei E3-on szeretnék bejelenteni az új konzolt, sőt, még az előtt is esedékes lehet.

Árazás tekintetében a jelentés írói szinte biztosak abban, hogy mostani konzol 300 dolláros összegénél jóval több lesz – vagy haa nem is jóval, de biztosan több. Specifikációk terén OLED képernyő és erősebb hardver várható.

Fontos megjegyezni, hogy a Bloomberg újságírói esélyes, hogy csak spekulálnak, ezért ezen írásomban lévő információkat is egy jó adag szkepticizmussal érdemes kezelni.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét