Hasznos funkcióval bővül a Wear OS

0
75

Számos olyan újdonságot hozott a platformra a Wear OS 4, ami jelentősen kényelmesebbé teszi a felhasználást, többek között a minden felhasználói beállításra és preferenciára kiterjedő biztonsági mentést. Ez megkönnyíti az eszközök új készülékhez való csatlakoztatását, de a szóban bevitt üzenetek szöveges üzenetté alakítása is ilyen újdonság.

A legújabb frissítés ezt a funkciót viszi egy lépéssel tovább, ezentúl rövid hangüzenetekkel is kommunikálhatunk a Wear OS 4-et futtató eszközökön harmadik féltől származó alkalmazás nélkül is. A legtöbb ilyen eszköz fel van szerelve mikrofonnal és hangszóróval, telefonhívásokat is bonyolíthatunk minden további nélkül, ideje volt új szintre emelni az üzenetváltásokat, amihez már tulajdonképpen minden szükséges feltétel rendelkezésre állt.

Eme új verzióban már nem csak előre létrehozott sablonokkal, hangulatjelekkel, szöveggel vagy diktálás útján létrehozott szöveggel válaszolhatunk a Google Messagesben. Akár közvetlen hangüzeneteket is rögzíthetünk, maximum 59 másodperc terjedelemben, amire ugyanilyen formában fogadhatunk választ is. A funkció a Wear OS 20231010_01_RC00-s bétájában már kipróbálható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét