Hatalmas tárhelyet foglal az új Call of Duty

0
18

Ahogy az idő telik, úgy fejlődnek a videojátékok is, de ennek a fejlődésnek ára van, amit nem pénzben kell megfizetni, hanem az SSD méretében. Ma már egy vérbeli játékosnak minimum alatt van az 500 GB, de még az 1 TB is valahol éppen csak elegendő.

Itt jön a képbe a november 10-én megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3, aminek a korai hozzáférése már elérhető, de még csak kampány módban. A játékosok pedig, akik éltek a lehetőséggel, azt tapasztalták, hogy PlayStation 5-ön finoman szólva is óriási tárhelyet igényel a jaték.

A számok nyelvén ez 234,9 GB-ot jelent, ami rendkívül tekintélyes. A játék kiadója, az Activision egy közleményben elmagyarázta, hogy ennek mi az oka. Az derült ki, hogy ebben benne van a nyílt világú Zombies, az MW2-ből átvett tárgyak, valamint a jelenlegi Call of Duty: Warzone térképfájljai. Ugyanakkor a kiadó azt is jelezte, hogy a CoD HQ indítómenüjének fájlkezelési opciójára kattintva csökkenthetik a telepített méretet. Onnan ugyanis eltávolíthatók azok a tartalmak, amikre a játékosnak nincs szüksége.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét