Honor és IMAX együttműködés, továbbá Magic 3 kamerakészlet?

0
152

Az új képeket és bejelentéseket a cég hivatalos Weibo oldalán tették közzé. Az IMAX Enhanced a nagy felbontású kamerákat, vetítőket és film formátumokat szabadalmaztató IMAX, valamint az amerikai hangtechnikai vállalat, a DTS közös munkájának eredménye. Azt a célt tűzték ki maguk elé a projekt fejlesztői, hogy az IMAX által biztosított lehetőségeket elhozzák a fogyasztók hétköznapjaiba.

Eddig csak korlátozott számú televízión, projektoron és AVR készüléken volt elérhető az IMAX Enhanced.  Lényegében egy olyan formátumról van szó, ami lehetővé teszi a 4K HDR tartalmak DTS hanggal történő lejátszását HDR10+ megjelenítőkön. A kollaboráció azt jelenti, hogy a Honor Magic 3 lesz az első olyan okostelefon, ami képes lesz biztosítani ezt a páratlan videó élményt.

Érdemes vetni egy pillantást arra a képre is, amin a Honor Magic 3 látható, szintén a kamerákra fókuszálva. Nem csak multimédiás, de egyéb téren is nagyágyú lesz a Honor csúcsmodellje, hiszen az első olyan készülékről van szó, aminek a burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 888+, vagyis az idei prémium lapkakészlet frissített verziója végzi majd a feladatokat.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét