Hoppá, gondok adódtak az iOS 16-tal?

0
456

Már izgatottan várják a felhasználók, hogy június 6-án végre elkezdődjön az Apple fejlesztői fóruma, ahol rendszerint a megnyitón bemutatják az iOS, az iPadOS, a MacOS és a többi újdonságait. Ugyan azzal kapcsolatban nem merült fel kétség, hogy tényleg megmutatják-e a WWDC elején az iOS 16-ot. Annak fejlesztése azonban valószínűleg nem úgy halad, ahogy azt korábban szerették volna.

Ismét a mindig jól informált Mark Gurman írta meg a Twitteren, hogy értesülései szerint az Apple el van maradva a korábbi tervektől. Korábban megszokhattuk, hogy minden nagy frissítés bevezetésekor a második fejlesztői bétával együtt érkezett meg az első nyilvános verzió is, ez azonban most csúszni látszik.

A hírek szerint a publikus tesztverziót most a harmadik béta mellé időzítik. Ennek az az oka, hogy az iOS 16 túlságosan sok hibát produkál ahhoz képest, hogy milyen közel van a bemutató napja. Gurman hozzáteszi, ettől függetlenül nincs semmilyen jelentős fennakadás, szóval könnyen lehet, hogy utolérik magukat a fejlesztők, és végül semmit nem érzünk majd meg a korai fennakadásból.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét