HP Fortis G11: Ilyen az élet 14”-es Chromebookként a robosztus/rugged kategóriában

0
541

A HP egy csomó Chromebookot dobott piacra a napokban, ezek közé tartozik a HP Fortis G11, amely egy 14 hüvelykes Chromebook, strapabíróságra tervezve. Amellett, hogy bírja a strapát, olyan belső elemeket tartalmaz, amelyek növelik a felhasználók termelékenységét, és mindössze 90 perc alatt akár 90%-ra is feltölthető.

A HP Fortis G11 megoldásként debütált a diákok, az irodai felhasználók és az élvonalbeli dolgozók számára, akik tartós Chromebookot keresnek. Olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek kihívást jelentő MIL-STD 810 teszteken mentek keresztül, és a ház IP51-es besorolású.

A potenciális vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy a gépet az igényeiknek megfelelő képernyővel konfigurálják. A felső kategóriás kijelző konfigurációja FHD érintőképernyővel rendelkezik, amelynek fényereje 250 nit. Van egy érintés nélküli FHD opció is, 300 nittel. Másrészt az alapkonfig HD panellel rendelkezik, amelynek fényereje 250 nit. RAM tekintetében 4 és 16 GB között választhatunk, tárhelyben pedig 32 – 128 GB mozgásterünk van.

Az útközbeni termelékenység növelése érdekében a HP Fortis G11 Chromebook WiFi 6E-vel rendelkezik, és támogatja a 4G LTE-t. Ami a processzort illeti, a HP azt mondja, hogy a motorháztető alatt egy Intel N-sorozatú CPU található. A hivatalos adatlapon azonban nem szerepelt, hogy a modern N200-ról, a népszerű N95-ről vagy valami régebbiről van-e szó.

Ami az árat és a rendelkezésre állást illeti, a HP Fortis G11 14 hüvelykes Chromebook jelenleg 319 dolláros kikiáltási árral kapható az Egyesült Államokban.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét