HP Pavilion dv6 – Selected Edition

0
82

Nos hát a három legfontosabb különbség az SE és a hagyományos széria között az érintőképernyő, a négy magos processzorok, illetve az extra fényezés!
A Pavilion dv6 SE processzorválasztéka rendkívül széles. Az alap Core i3 és Core i5 mellett az erősebb Core i7-720M és a brutális négy magos Core i7-820QM is választható. A gépekben kapcsolható grafikus vezérlés került, azaz választhatunk, hogy az alap integrált Intel X4500, vagy a 512 megabájtos Radeon HD5470, illetve a komolyabb változatoknál az Ati Radeon HD5670 (1GB) menjen éppen. Az új Pavilionok egységesen 8 gigabájtig támogatnak memóriát, akár 640 gigabájtnyi merevlemezzel vagy 160GB-os SSD meghajtóval is kérhetjük őket, de az opciós listában a Blu-Ray meghajtó is szerepel. A kijelző LED-es, 1366×768 pixel felbontású, 15,6 collos képátlójú multi-touch-os megoldás, melyet szoftveresen a HP TouchSmart támogat.
A gépekben ezeken felül webkamera, mikrofon, az új tipusú billentyűzet, Altec Lansing hangszórók, n-es wifi, gigabites ethernet csatlakozó, 4USB port amiből az egyik eSATA-val kombinált, kártyaolvasó, VGA és HDMI kimenetek, valamint opciós bluetooth és ujjlenyomat olvasó kaptak helyet.
A 2,47KG súlyú gépek szálcsiszolt aluminium házzal rendelkeznek, speciális “stream argento” fantázianevű mintázattal. Az alapot az 5 órás üzemidőt biztosító 6 cellás akkumulátor jelenti, de kérhető 9 cellás áramforrással is, mellyel akár 8 órás használati idő is elérhető (gyártói adatok). A gépek Windows 7 operácós rendszerrel kérhetőek, kező áruk 750 dollár.

Gungl Ákos – techkalauz.hu

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét