Huawei Watch Buds: Órába rejtett fülhallgató a Huawei-től

0
2014

A Huawei ma bemutatta a Watch Buds innovatív dizájnú okosórát. Ahogy a neve is sugallja, a Watch Buds tartalmaz egy pár fülhallgatót is, amelyek az eszköz kerek AMOLED kijelzője alatt töltődnek fel. A Huawei szerint a Watch Buds-nak akár 3 napot is ki kell bírnia a töltések között, még úgy is, hogy van benne két füles.

Ahogy az várható volt, a Watch Buds részben okosóra, részben pedig fülhallgató, utóbbit pedig az előbbi kijelzőjének felemelésével lehet feltölteni. Bár vannak kompromisszumok a Watch Buds-szal kapcsolatban, az akkumulátor élettartama nem tartozik ezek közé.

Konkrétabban a Huawei azt állítja, hogy maga az okosóra akár 3 napos akkumulátor-élettartamot biztosít, a fülhallgatók pedig 4 órát bírnak a 30 mAh-s akkumulátorok feltöltése között. Itt meg kell jegyezni, hogy ez csak akkor érvényes, ha kikapcsolt állapotban van a zajszűrés; amennyiben ez a funkció aktív, 3 órára csökken az élettartam. Maga az óra amúgy 410 mAh-ás akksit kapott.

A Watch Buds 50%-kal vastagabb, mint a Watch GT 3 Pro, illetve az óra súlya (szíj nélkül) is 66,5 g, ami 33%-kal több, mint a Watch GT 3 Pro. Kijelzője egy 1,43 hüvelyes AMOLED panel 466 x 466 pixellel.

Ára átszámolva 430 dollár, azonban jelenleg csak Kínában elérhető. Várhatóan meg fog jelenni Európában is, az azonban egyelőre titok, hogy mikor.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét