Így bírja a strapát a (Xiaomi) Black Shark 4

0
66

Az okostelefon a szokásos kihívásoknak nézett elébe, karcolás, égetés, és végül persze a hajlítás. Az alábbi videón megtekinthető, miként teljesített a Xiaomi alá tartozó brand mobilja. Azok kedvéért, akiknek nincs ideje, röviden levezetjük, mire is lehet számítani.

Kis kedvesség a gyártó részéről, hogy a Black Shark 4 egy előre applikált kijelzővédő fóliával bír, ám a megjelenítőt magát üveg oltalmazza, ami pontosan ennek megfelelően viselkedik, amikor karcoknak teszik ki. A Mohs keménységi skála hatodik szintjének megfelelő tárgyak már bizony megkarcolják a felületet, a hetedik szinten pedig még mélyebbek a bemetszések. Az okostelefon oldalsó kerete fémből készült, ez érvényes a ravasz gombokra is, amelyeket szabadon lehet állítani. Mind a keret, mind a vezérlők jól bírják a kiképzést.

Intenzív hő hatására (például öngyújtó) nagyjából 25 másodpercig képes működni a kijelző, aztán a pixelek kifehérdenek, de szerencsére nem örökre, később ismét funkcionálni kezdenek. Végül, de nem utolsósorban a Black Shark 4 az egyetlen az eddig bemutatott idei gamer mobil, ami nem hajlik, így jár a piros pont a Xiaomi tervező részlegének.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét