Így néz ki szétszerelve a Xiaomi gamer mobilja

0
244

Ugyanaz a Zack Nelson szerelte szét a Black Shark 4-et, aki a múlt héten annak strapabírását tette próbára. Abból a tesztből kiderült, hogy ez az év első olyan gamer mobilja, ami nem hajlandó kettétörni egy kis feszüléstől. Ráadásul a készülék messze nem kerül annyiba, mint a strapateszten elhasalt Lenovo és Asus telefonok.

Ahhoz, hogy a szerelő bejuthasson a mobil belsejébe fel kell hevíteni a hátlapot tartó ragasztó anyagot, jó hír viszont hogy az ilyen műanyagból készült megoldásokat könnyebb eltávolítani, mint azokat, amelyek üvegből készültek.

A telefon egyik legérdekesebb alkatrészei a hardveres ravasz gombok, és az azokat működtető mechanika, de a duál cellás akkumulátor is megérdemli a figyelmet. Angol nyelvtudás nem hátrány, de igazából nem is feltétlenül szükséges ahhoz, hogy megértsük a videó lényegét! Mielőtt azonban jó mulatást kívánnánk: ha nincs felszerelésed és szakmai tudásod, illetve tapasztalatod okostelefonok szereléséhez/ben, akkor semmiképp se kezd el piszkálni a készüléked, az ilyesmit bízd a szakértőkre!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét