Ilyen lehet az iPhone 16 akkumulátora

0
319

Már egy ideje hallani szóbeszédeket arról, hogy az Apple egy átdolgozott hűtési rendszeren dolgozik, amelyet az iPhone 16 szériával szeretne bevetni. Most, egy az iPhone 16 Pro akkumulátorát érintő szivárogtatás némileg megerősíti ezeket az értesüléseket. Valaki lefotózta az akkumulátor prototípusát, a képekből pedig kiderül, hogy az akksi egy szálcsiszolt fém konzolba lett illesztve, ez pedig mindenképpen segíteni fog a hőelvezetési folyamatban.

Az itt látható akkumulátor lítium-ion technológián alapul, kapacitása pedig 3355 mAh, vagy ha úgy jobban tetszik 13,02 wattóra. A telep gyártásáért a kínai székhelyű Desay Corporation fog felelni. Mint látható, a prototípus ugyanolyan J-betűt mintázó kialakítást kap, mint az iPhone 15 Pro modellek belsejében található akkumulátorok.

Egyébként az iPhone 15 Pro belsejében némileg kisebb, 3274 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja az energiaellátást. Még nem tudni, hogy ez a korai akkumulátorkialakítás és kapacitás végül alkalmazásra kerül-e az iPhone 16 Pro esetében, vagy sem.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét