Indiában már kapható az LG Wing és hamarosan a Velvet is

0
405

Az LG nemrég bemutatta hihetetlenük innovatív telefonját az Indiai piacnak. A sajátos módon kihajtható kijelzős telefon 5G támogatottsággal érkezik Indiába, valamint a Snapdragon 765G-t kapja meg. Október 30-ától már elérhető a telefon.

Elsőként az indiai felhasználók vehetik kézbe 2020 leginnovatívabb készülékét (már ami a külsőt és kinyitást illeti). Az egyedi módon kinyitható telefon 69.990 rúpiába fáj majd, ami átszámolva nagyjából 300.000 forintnak felel meg. Az LG egyedi készüléke a Qualcomm Snapdragon 765G SoC-t kapta meg, amely 5G képes és a sebességére sem lehet panaszunk.

Az LG Velvet esetében nem tudni, hogy az LG miért változtatta meg az Indiai piacra specifikált telefonban dolgozó processzort, azonban az biztos, hogy a döntés segített alacsonyabban tartani az árat. 36.900 Rúpia lesz a készülék ára, ez átszámolva kb. 155 ezer forint. Három színben érkezik a készülék, amelyek a Sunset Red, Aurora Silver és a New Black.

Hirdetés

Míg a felsőkategóriás Wing október 30-án debütál, a Velvet csupán november 9-étől lesz elérhető az Indiai felhasználók számára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét