Ingyenes Toshiba „NO PROBLEM” garancia

A Toshiba bízik benne, hogy TOSHIBA laptopja, táblagépe vagy televíziója jó befektetésnek bizonyul. A Toshiba véletlen sérülés esetén ingyenes javítást, lopás esetén TOSHIBA csere laptopot, táblagépet vagy televíziót biztosít, adattároló eszköz meghibásodása esetén pedig adat-helyreállítási szolgáltatást kínál az alábbi feltételek és kikötések értelmében. Az alábbiakban a TOSHIBA Europe GmbH vállalat németországi irodája (41460 Neuss, Hammfelddamm 8 – a továbbiakban „Toshiba”) által megrendezett „No Problem” Garancia akcióban történő részvétel jogi feltételei és kikötései olvashatók. Bővebb info: KATT.

Ingyenes Toshiba „NO PROBLEM” garancia

Az ajánlat 2012. április 16-tól 2012. szeptember 30-ig érvényes, és Magyarország állandó lakosai vehetik igénybe. Az akcióban a fent említett országban vásárolt TOSHIBA laptopok, táblagépek és televíziók vehetnek részt. Az akció csak a vásárlás országában és csak a fent nevezett ország állandó lakosai számára érvényes. Az akcióban csak aD18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A 2012. szeptember 30-a után vásárolt TOSHIBA laptopok, táblagépek és televíziók már nem regisztrálhatók, és nem vesznek részt az akcióban. A részvételhez a felhasználónak regisztrálnia kell az alább megadott webhelyen. A regisztrációt a termék megvásárlását követő 14 napon belül kell elvégezni. Egy TOSHIBA laptop, táblagép vagy televízió csak egyszer regisztrálható. Többszöri regisztrációra nincs lehetőség. Azonban egy regisztrációhoz több megvásárolt TOSHIBA laptop, táblagép és televízió is tartozhat, és több kérelmet is be lehet nyújtani.

Regisztráció

Jelentkezzen be a https://www.noproblemguarantee.com webhelyre a vásárlást követő 14 napon belül, és regisztráljon az akcióba. Ne feledje, hogy a „No Problem Guarantee” Garancia akcióba történő regisztráció a normál jótállás regisztrációját is automatikusan tartalmazza. Az így létrejövő normál jótállási regisztráció szintén díjmentes. TOSHIBA laptopját, táblagépét és televízióját a www.noproblemguarantee.com webhelyen található űrlap kitöltésével regisztrálhatja az akcióba. A regisztrációs űrlapot hiánytalanul kell kitölteni. A regisztráció befejeztével megerősítő e-mailt kap az no-reply@toshiba-teg.com  címről. Az e-mail megerősíti, hogy regisztrált, és tartalmaz egy regisztrációs számot, amelyet meg kell őriznie a későbbi levelezéshez, illetve az esetleges kérelmek benyújtásához. A Toshiba az érvényes akciós regisztrációs szám nélküli összes kérelmet elutasítja. Az összes regisztrációnak legkésőbb 2012. október 14-éig be kell érkeznie, és az akció keretében legfeljebb 2013. szeptember 30-ig lehet kérelmet benyújtani. 

 

Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?