Ingyenesen beszerezhető a Marvel’s Guardians of the Galaxy az Epic Games-től

0
48

Amikor megjelent a Marvel’s Guardians of the Galaxy, igazi csemege volt a franchise rajongóinak. Normális esetben a Marvel univerzumban játszódóm csaknem két éves akció-kaland játék teljes ára körülbelül 60 dollár. Mostantól korlátozott ideig ingyenesen elérhető az Epic Games-től.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy egy akció-kalandjáték, amelyet Montréal fejlesztett, és a Square Enix adott ki 2021. október 26-án. A játék összességében nem aratott nagy sikert, de ennek ellenére a Marvel-rajongók nagyon jól fogadták. Ez kevésbé a kifinomult harcrendszernek köszönhető, ami egy kicsit illeszkedik a „guardian-humorhoz”, ami miatt a film akkora sikert aratott.

A filmlicenc hiánya miatt a játék cselekménye elválik a filmsorozat történetétől, de a főszereplők ugyanazok maradnak. A játékosok irányítják Peter Quillt, más néven Star-Lordot is, azonban minden más karakter is játszható.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Windows platformokra. A Nintendo Switchhez létezik felhőverzió is. A PC-s játékosoknak jelenleg nagy előnyük van: a teljes árú játék ingyenesen elérhető, de csak január 11-ig (az Epic Games-en).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét