Intel: Marvel’s Avengers különkiadású processzorokat dobnak piacra

0
160

Twitter posztban jelentette be az Intel, hogy Tristan Eaton nevű művésszel együttműködve új „Collector’s Edition” processzorokat adnak ki.

A jelenlegi 10. generációs processzorok közül kap pár darab Bosszúállók mintázatú csomagolást, valamint A végződést. Kizárólag asztali Intel Core processzorok lesznek elérhető ilyen kiadásban, egész pontosan ezek: Core i5-10600KA, i7-10700KA, i9-10850KA és i9-10900KA.

Tristan Eaton egy freskófestő művész, aki az óriási film-és képregény franchise-on alapulva készítette el a processzorok dobozának mintáját.

Hirdetés

Azt azonban fontos leszögezni, hogy A betű a processzor pontos megnevezésében, valamint a szép csomagolás csupán csak küllem, ugyan azt a CPU-t kapjuk szép csomagolásban, mintha véletlenszerűen vennénk le egy szériadarabot a polcról.

Az Intel még nem osztott meg információt arról, hogy az új, speciális csomagolás mennyi többletköltséggel jár majd a vásárlóknak. Az azonban egyértelmű, hogy az Intelnek most hasonlóan ügyes marketingfogásokra van szüksége az AMD-vel való versenyben, ugyanis a piros CPU gyártó szépen-lassan, de megelőzi kék versenytársát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét