Intellel jobb az üzemideje a ThinkPad X13-nak

0
242

Az AMD Ryzen 4000 szériával szerelt Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 üzemidőben rosszabbul teljesít, mint Inteles társa. Mostanság nem sok érv szól az Intel mellett, de ez az egyik közülük.

Az AMD Ryzen 4000 széria elhozta a piros processzorgyártónak azokat az időket, amikor általánosságban kimondható, hogy jobb a Ryzen, mint az Intel Core. Persze nem mindenben. A prémium szegmensben még mindig Intel hatalom van, azonban az AMD tesz azért, hogy ez ne így legyen. Például attraktívabb AMD laptop dizájnokkal csábítana új vásárlókat a cég. De ilyen próbálkozás a Lenovo ThinkPad X13 Gen 1, Renoir U-val.

Üzemidőt tekintve jobban teljesített a laptop Intellel szerelve, a tesztet a notebookcheck.net végezte. Azonban nem ez az egyetlen hátránya az AMD-s verziónak, ugyanis Inteles párjával ellentétben, ezen az eszközön nincs Thunderbolt 3. Ez valószínűleg nem fogja elrettenteni a potenciális vásárlókat, azonban mégis fontos különbség.

Hirdetés

Azonban az AMD-s verzió üzemideje még a tavalyi ThinkPad X395-nél is gyengébb, amely azért kellemetlen, mert subnotebook kategóriában bizony vásárlásdöntő különbség lehet az üzemidő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét