Ismét feltűnt a Lenovo monitorként is használható táblagépe

0
130

A Lenovo a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, a Weibo-n tette közzé az alábbi képeket, amelyen a vadonatúj táblagép látható. A gyártó hivatalos közleménye szerint a készülék egy teljesen új állvány mechanizmussal fog rendelkezni, illetve kiemelik, hogy HDMI támogatással is bír, tehát monitorként is használhatjuk majd, például játékkonzolok mellé.

Továbbá a táblagép mellé lesz egy 4096 különböző nyomásszintet érzékelő érintőtoll is, ami többek között a különböző grafikai munkálatok során tehet jó szolgálatot. A Lenovo gépének csőszerű részén lesz egy USB-C port, valószínűleg ezen keresztül töltődik majd a készülék akkumulátora, a másik Type-C csatlakozót pedig adatátvitelre lehet majd használni.

Amennyiben a Yoga Pad Pro valóban használható lesz hordozható monitorként is, akkor nem csupán játékra, de munkára is kiválóan alkalmas lesz laptopok és más eszközök mellé. A gyártó egyelőre még nem fedte fel a bemutató dátumát, a hardveres jellemzők sem ismertek, de ha már ilyen promóciós anyagok jelennek meg az általuk menedzselt közösségi médiában, valószínűleg már nem kell sokat várni a készülék érkezésére sem.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét