Itt a Lenovo új ThinkVision monitorja: a P40w

0
180

A sok-sok laptop között felbukkant egy monitor is az újonnan bejelentett Lenovo megjelenések között, ez pedig nem más, mint a ThinkVision P42w. A gyártó szerint ez a világ első professzionális monitorja, amely Thunderbolt 4 és Intel Active Management Technology támogatással is rendelkezik.

Igen szép specifikációkkal rendelkezik a Lenovo új ThinkVision-je. A 39,7 hüvelykes 21:9-es kijelző 5120 x 2160 pixelt képes megjeleníteni (lényegében 4K szélesebb verzióban). Elég jól is csinálja, ugyanis gyárilag 99%-os sRGB és 98%-os DCI-P3 lefedettséggel rendelkezik. A panel 10 bites színmélységet tud megjeleníteni és HDR10 kompatibilis. A kijelző továbbá hajlított, egészpontosan 2500R görbület van benne.

Videóbemenet terén több lehetőségünk is van: Thunderbolt 4, HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 portok találhatók a monitoron. A monitor ezt a rendkívül magas felbontást képes akár 75 Hz-en megjeleníteni 4-6 ms válaszidővel. Egyéb csatlakozók is találhatók az eszközön, ilyen pl. a jack, ethernet, USB-A és USB-C.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét