Januárban érkezhetnek a Galaxy S24 modellek

0
60

Iparági bennfentesek szerint a dél-koreai gyártó jövő év elején mutatja be legújabb csúcskategóriás okostelefonjait, a helyszín pedig ismét San Francisco lesz. A koreai forrás hozzáteszi, az eseményt mindössze egyórányi autózásra tartják az Apple Cupertino-i székhelyétől. A gyártó döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen a fontosabb készülékeket általában az USA-ban tartott eseményeken tárnak a világ elé.

Persze azért volt kivétel, mert például a legutóbbi Unpacked Dél-Koreában volt azért, hogy a Samsung népszerűsítse hazáját és az Expo 2030-ra benyújtott pályázatát. Ha ezt a pályázatot megnyerik, a rangos esemény az ország második legnagyobb városában, Busanban kerülhet megrendezésre.

A bemutatón várhatóan három készüléket lepleznek majd le, az alapmodell mellett kapunk egy Galaxy S24+ es egy Ultra variánst is. Előbbi kettő kétféle hardverrel kerül majd a boltok polcaira, a forgalmazás régiójától függően Exynos 2400 és Snapdragon 8 Gen 3 egyaránt hajthatja őket. Állítólag a Samsung Galaxy S24 Ultra kizárólag Qualcomm chippel jelenik majd meg. Az okostelefont egyébként nemrég tesztelte valaki a Geekbench nevű benchmark programmal, ami szintén igazolja a borítás alatt szolgálatot teljesítő lapkakészlet típusát.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét