Képernyőzár törlése, elfelejtett minta feloldása Androidon

0
1592

Természetesen az első és egyben teljesen jogos kérdés az lehet, hogy miért épp ezt az eszközt válaszd arra, hogy a leírt problémát megoldd. A válasz teljesen egyszerű: az eszköz segítségével mindössze 5 perc alatt fel lehet oldani bármilyen Android operációs rendszert futtató készüléket. Nem számít, hogy mintával, valamilyen kóddal, vagy ujjlenyomattal zárolták az adott eszközt.

Ráadásul bizonyos LG és Samsung okostelefonok és táblagépek adatvesztés nélkül is feloldhatók. A Dr.Fone szoftveres eszközének tudománya természetesen nem áll itt meg, más gyártók készülékeit is fel lehet vele oldani. Ám ez a folyamat ezen esetben az adatok elvesztésével járhat.

Az eszköz képes bármilyen zárolást semlegesíteni, és egyáltalán nem igényel technikai tudást a használata, hiszen a szoftver képes megkerülni az Android készülék zárolási képernyőjét. Bár a Dr.Fone szoftvere igen fejlett, de közel sem biztos, hogy minden készülék esetében sikerrel fogsz járni. Illetve bizonyos esetekben csak az adatok törlésével lehetséges a telefon vagy táblagép feloldása, ami sok mindentől függ (gyártó, szoftververzió, stb.).

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét