Két sajátmárkás Google Pixel táblagép érkezhet a jövőben

0
351

Úgy tűnik, hogy a Google két Pixel márkájú táblagépen dolgozik, nem pedig egyen, ahogyan májusban az kiszivárgott. Az információt egy Android kódból tudták meg a lelkes elemzők, ezalapján a Google a „Tangorpro”-t is fejleszti, ami kétségtelenül a „Tangor” „Pro” verziója – a „Tangor” pedig a Pixel táblagép kódneve.

Májusban a Google előrejelezte, hogy Pixel Tablet készüléket fognak a piacra dobni, azonban még nem most, hanem valamikor 2023 során. A Pixel 7 sorozat és a Pixel Watch mellett beharangozott Pixel Tablet a középkategóriába fog érkezni.

Twitteren Wojciechowski azt állítja, hogy a Google nem áll meg ennél az középkategóriás modellnél, csinálnak egy „Pro” verziót is. Ezt megalapozottan állítja, ugyanis az Android 13 QPR1 Beta 1 kódjao között a „Tangorpro” kifejezést találta meg, a Pixel Tablet kódneve pedig már „Tangor” néven ismert. Ezenkívül a Google hivatkozásokat adott a „T6Pro”-ra, egy olyan típusmegjelölésre, amely megerősíti az eszközt, mint a Pixel Tablet drágább alternatíváját.

Ezek alapján én merem állítani, hogy biztosan meg fog jelenni a Pro és az alapmodell is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét