Kiderült néhány érdekesség a Sony WF-1000XM5 fülhallgatóról

0
284

Ez az újgenerációs változat sokkal könnyebb lesz, a fülesek önmagukban 5,9 grammot nyomnak majd, a legújabb nem hivatalos értesülések szerint. A mostani modell, vagyis az XM4 7,3 grammot nyom. Dimenziók tekintetében is kompaktabbá válhat az új füles, vagyis számíthatunk rá, hogy kényelmesebb viselet lesz, mint elődei.

Az üzemidőt nem forradalmasítják, marad a 24 óra. Azonban, hogy mégse szomorkodjunk, kapunk egy új gyorstöltés funkciót. Ennek segítségével három perc ebben a bizonyos dobozkában, akár egy órányi üzemidőre elegendő energiát is képes a fülesek belsejébe préselni. Ehhez korábban körülbelül 5 perc is kellett. Magát a tokot USB-C csatlakozón keresztül, illetve vezeték nélküli módon lehet majd tölteni.

A Sony WF-1000XM5 javított hangfelvétellel bírnak majd, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez új, továbbfejlesztett mikrofonok, vagy valamilyen spéci szoftveres trükk révén valósul meg. A fülhallgató már gyárilag tudni fogja a többpontos csatlakoztathatóságot, amelyet a jelenlegi generáció csak utólag, egy frissítés révén kaphatott meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sony WF-1000XM5 mennyibe fog kerülni és mikor mutatják be.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét