Kiemelkedő játékélmény a HP újgenerációs vezeték nélküli eszközeivel

0
496

Az új OMEN kiegészítők már Warp vezeték nélküli technológiával, míg az OMEN 30L Desktop akár NVIDIA® GeForce RTX™ 30-as sorozatú GPU-val is elérhető

A HP új OMEN kiegészítőket jelentett be Warp vezeték nélküli technológiával és OMEN Command Center integrációval, így olyan ökoszisztémát kínál a gamerek számára, amely teljesen átalakítja a vezeték nélküli játékélményt. A vállalat a legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ 30-as sorozatú videókártyákkal szerelte az OMEN 30L Desktop gépeket, amelyek így sokoldalúan használhatók és kiemelkedő játékélményt kínálnak. A vezeték nélküli kiegészítőket az OMEN Undergound esemény keretében mutatta be a vállalat. A világhírű gördeszkás, Tony Hawk részvételével tartott 8 fős Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 bajnokság során a gamerek használat közben láthatták az eszközöket a PAX Arena Twitch csatornáján.

Ezekben a példa nélküli időkben egyértelműen megmutatkozik a játékok jótékony hatása, ahogy a felhasználók egyre több időt töltenek otthon, újabb és újabb szórakozási, kikapcsolódási formákat keresnek a saját mentális egészségük megőrzése érdekében. A PC-t használó játékosok átlagosan 4 órával töltenek többet játékkal hetente, mint korábban.  A játékosoknak olyan új kiegészítőkre van szükségük, amelyekkel rendezettebb környezetben játszhatnak, akár egész nap, elhanyagolható késleltetés mellett. A játékosok rendezett és tiszta asztalra vágynak ezért a kábelek megfelelő kezelése nagyon fontos kérdés. A HP úgy tervezte új vezeték nélküli portfólióját, amelyben megtalálható az OMEN Frequency vezeték nélküli fejhallgató, az OMEN Vector vezeték nélküli egér és az OMEN Spacer vezeték nélküli TKL billentyűzet, hogy a Warp vezeték nélküli technológiának köszönhetően hibátlan hangot, vezeték nélkül is vezetékes szintű teljesítményt és hosszabb játékidőt biztosítson, Az eszközök közötti kommunikáció során alkalmazott 2,4 GHz-es frekvenciának köszönhetően a Warp vezeték nélküli technológiával biztonságos és sokoldalú vezeték nélküli megoldások érhetők el az OMEN ökoszisztémán belül. A vezeték nélküli kiegészítőket, és az NVIDIA® RTX™ 30-as sorozatú GPU-val szerelt OMEN 30L Desktopot együtt használva a felhasználók a nagyteljesítményű játék új szintjét érhetik el.

“A játékosok régóta tartanak a vezeték nélküli kiegészítők kizárólagos használatától. A késleltetés, az akkumulátor üzemideje, és az általános minőség eddig visszatartották a gamereket, miközben az optimális helykihasználás egyre fontosabb számukra, különösen a streaming térnyerésével – mondta Judy Johnson, az HP Gaming és Esport igazgatója. – A HP a továbbiakban is úttörő megoldásokat hoz a játékvilágba, a világszínvonalú OMEN ökoszisztéma bővítésével pedig tovább fejleszti a játékélményt és elhozza a játékosoknak a kompromisszummentes vezeték nélküli, de vezetékes szintű teljesítményt.”

A vezeték nélküli játék új szintje

Az OMEN Frequency vezeték nélküli fejhallgató késésmentes hangzást biztosít, így a játékosok nem maradnak le a kritikus hangokról vagy effektekről, még intenzív játék közben sem. A vezeték nélküli technológiák jelentős fejlődésen mentek keresztül és átlépték a korábbi határokat, miközben a játékosok ma már a gaming fejhallhatókkal töltött idő 40 százalékában használnak vezeték nélküli kapcsolatot, 33 százalékban 3,5 mm-es csatlakozást és csak a játékidő 24 százalékát töltik USB audio kapcsolaton. A hibátlan audioélményt nyújtó, nagyteljesítményű 7.1 surround hang és a C-Media Xear™, a személyre szabható EQ és világítási beállításokkal kombinálva, az OMEN Command Centeren keresztül igazán egyedi és erőteljes hangzásképeket hoz létre.  A több mint 30 órás üzemidőt, az USB-C® töltést, és a környezeti hangok külön mikrofonnal történő szűrését biztosító fejhallgatót azért alkották meg, hogy pontos és megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújtson.

Az OMEN Vector vezeték nélküli egér a HP leggyorsabban tölthető USB-C® gaming egereként debütál. A vezeték nélküli használat az egerek esetében is terjed, a játékosok fele már ezt a megoldást részesíti előnyben. A Vector esetében alig 5 perc töltés több mint 10 órányi üzemidőt jelent és a teljes feltöltésre sem kell 90 percnél többet várni, amely akár 180 órás használati időt jelenthet, így a játékosok bármikor könnyedén tölthetnek és játszhatnak. Az egér minden elvárásnak megfelel a késésmentes használattól kezdve az OMEN Command Centeren keresztül elérhető érzékenységi beállításokon át egészen a személyre szabható világításig és gombok egyedi funkcióhoz rendeléséig.  A 16000 DPI Pixart PAW3334 vezeték nélküli szenzor és az Omron mechanikus kapcsoló akár 50 millió kattintásos élettartamot tesznek lehetővé.

Az ergonomikus kialakítású, rögös gumi felület és a csomómentes, hosszú élettartamú fonott kábel megkönnyíti a játékot. Az egyedi tervezésű egér USB adója az alsó részen kialakított rekeszben tárolható, így az utazás során is biztonságban tudható.

A meglepően kompakt OMEN Spacer vezeték nélküli TKL billentyűzet ergonomikus testtartást tesz lehetővé, miközben helyet szabadít fel a felhasználók asztalán. Kutatások bizonyítják, hogy a játékosok 60 százaléka nehezen, vagy egyáltalán nem tartja elképzelhetőnek, hogy vezetékes billentyűzetet vásároljon a jövőben . Annak érdekében, hogy ezt az átállást támogatni tudja, a Spaceren választható vezetékes és vezeték nélküli használati mód is. Akár 75 órányi játékidő is elérhető a beépített akkumulátorral, amely alig öt perc alatt hat órára elegendő szintre tölthető az USB-C® töltési lehetőségnek köszönhetően, ha a háttérvilágítás nincs használatban. A felhasználók a töltöttséget az OMEN Command Centerben ellenőrizhetik. A vezeték nélküli megoldás kényelmét a mágneses és lecsatolható kéztámasz biztosítja, a pontosságról pedig a csendes, de ideális gombnyomást biztosító MX Cherry Brown kapcsolók  segítik. A 100% anti-ghosting megoldásnak és az egyedileg érzékelt billentyűkapcsolásnak (NKRO) köszönhetően semmi sem állhat a játékkal töltött órák útjába. 

Iparági szabványoknak megfelelő biztonságot kínál az AES Standard 128-bites titkosítás, amely megelőzi a billentyűkapcsolások lehallgatásán alapuló adatlopást.

A grafikus teljesítmény új generációja

Az OMEN 30L Desktop a grafikus teljesítmény új szintjét jelentő NVIDIA® GeForce RTX™ 3090, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, és NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 videókártyákkal is elérhető. Az új 30-as sorozatú, második generációs RTX kártyákat felvonultató NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus vezérlők megújult RT magokkal, Tensor magokkal és streamingre optimalizált multiprocesszorokkal lélegzetelállító látványt, megdöbbentően magas képkockasebességet, és a kreatív programok, valamint játékok AI alapú gyorsítását kínálják a felhasználóknak. A teljesítményről az NVIDIA® új Ampere architektúrája gondoskodik, amely wattonként akár 1,9-szeres teljesítménynövekedést jelent az előző generációhoz képest. Ennek köszönhetően az RTX 30-as sorozatú videókártyák könnyedén képesek bármilyen felbontáson kitűnő minőséget produkálni, akár egészen 8K felbontásig. A GeForce RTXTM 3090, 3080, valamint a 3070 az NVIDIA® történetének legjelentősebb generációs fejlődését jelentik.

“Rendkívül fontos számunkra, hogy az elérhető legjobb játékélményt nyújtsuk a felhasználóknak – mondta Matt Wuebbling, az NVIDIA® GeForce Globális marketingért felelős alelnöke. – Éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy a HP úgy döntött, elérhetővé teszi vásárlói számára az NVIDIA® GeForce RTX 30-as sorozatú videókártyákat az OMEN 30L Desktop gépekben és ezzel fantasztikus teljesítményt biztosít a játékosoknak világszerte.”

Élvonalbeli játékos ökoszisztéma

  • Lenyűgöző 7.1 surround hangzás érhető el az OMEN Blast fejhallgató 53 mm-es membránján keresztül. A kényelemről a felfüggesztett fejpánt és a nagy méretű prémium műbőr fülpárnák gondoskodnak, miközben a fejhallgató egy teleszkópos, passzív zajcsökkentéssel szerelt mikrofonnal alkalmas a csapattársakkal való kommunikációra akár a csata hevében is. A sokoldalúságot a 3,5 mm-es AUX csatlakozó garantálja, amely játékkonzolok egész sorával biztosít kompatibilitást, az OMEN Command Centeren keresztül pedig az EQ beállítások létrehozása és elmentése is lehetséges.
  • A HP X24i és HP X24ih gaming monitorok a belépő szintű gaming kijelzők piacára érkeznek. Mind a két modell IPS panelre épül, amely ultraszéles betekintési szöget biztosít remek színhűség mellett, az X24ih pedig egy állítható magasságú állvánnyal is rendelkezik. A versenytársakkal szembeni előnyt a tűéles képekről gondoskodó 144 Hz képfrissítési ráta, az 1 ms válaszidő, és az AMD FreeSync™ Premium által létrehozott akadásmentes játékélmény biztosítja.

A HP OMEN ökoszisztémájáról további információ a www.omen.com weboldalon érhető el.

A HP Inc-ről

A HP Inc. olyan technológiákat alkot, amelyek megkönnyítik életünket bárhol, bármikor. A nyomtatókból, PC-kből, mobileszközökből, különféle üzleti megoldásokból és szolgáltatásokból álló portfóliónk segítségével lenyűgöző élményeket teremtünk. További információ a http://www.hp.com oldalon található.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét