Kiszivárgott a Windows 10 megjelenési dátuma

2015. július 29. Ez a hivatalos megjelenési dátuma az új operációs rendszernek. A dátumot maga a Microsoft erősítette meg, miután egy online viszonteladó oldalán publikussá váltak az adatok. A Windows 10 ingyenes lesz a Windows 7 és 8 felhasználóknak, akik letölthető formában kapják meg a firssítést jelenlegi rendszerükre. Windows 7/8 Professional esetén Windows 10 Pro-t, egyéb változatok esetén Windows 10 Home-ot.

A piac (és a Microsoft) hatalmas várakozással tekint az új operációs rendszerre, melynek legfőbb feladata lesz a Windows 8 félrelépéseinek, rossz hírének kijavítása. Ezen felül technológiai csemegének is ígérkezik, hiszen a Microsoft ígérete szerint ez lesz az első operációs rendszer, ami fut (és ugyanúgy fut) a belépő szintű okostelefonoktól kezdve a csúcs-számítógépekig mindenféle hardveren.

Windows 7/8 felhasználók a napokban már fel is iratkozhatnak a frissítésre, a MS ezzel akarja elkerülni a megjelenéskor a szerverek leterhelését. A Preview verziókat futtató felhasználók közül többen kétségeiket fejezték ki a fórumokon, mert a legfrissebb verzióban is komoly bugokat találtak. Reméljük, a július 29-i startra már ezek is javítva lesznek.

Kiszivárgott a Windows 10 megjelenési dátuma

 

Case

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?