Kiszivárgott az összecsukható kijelzőjű Motorola Razr megjelenési dátuma

0
197

A Motorola Razr (2023) lehetséges megjelenési dátuma szivárgott ki a napokban. Amennyiben hiteles az információ, akkor az új Razr hónapokkal hamarabb debütálhat elődjéhez képest. Nagyobb fedlapkijelzővel és kifinomultabb dizájnnal érkezik a foldable.

A múlt héten Evan Blass és a The Tech Outlook marketing képeket osztott meg a Razr 2023-ról, a Motorola következő generációs összehajtható okostelefonjáról. Amint arról korábban beszámoltunk, az új Razr nagyobb fedlapkijelzőt fog kapni, mint elődje. Az eddig megjelent képek alapján a Razr (2023) még a 3,26 hüvelykes panellel szerelt Oppo Find N2 Flipnél is nagyobb kijelzőt kap.

Most pedig Blass Twitteren közölt információkat az eszköz megjelenéséről. Valójában Blass információi azt sugallják, hogy több mint két hónappal az elődje évfordulója előtt érkezhet meg. Referenciaként a Motorola először Kínában mutatta be a Razr-t (2022), ahol augusztus közepétől volt elérhető. A cég azonban októberig várt, mielőtt globálisan is kiadta volna a terméket.

Ezzel szemben a 2023-as Razr már június 1-jén elindulhat útjára.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét