Kiszivárgott fotó alapján a 4 kimarad és a ROG Phone 5 érkezik

0
97

Az ASUS idén nem a ROG Phone 4-el készült számunkra, ezt kihagyták és egyből az 5-re ugrottak. A kiszivárgott fotó alapján a következő ROG Phone 6000mAh-s akkumulátorral, akár 65 W-os gyorstöltéssel, és várhatóan a legújabb Qualcomm Snapdragon 888 processzorral érkezik.

December óta semmit sem hallottunk az új ROG Phone megjelenéséről, ám a hétvégén rengeteg információt tudtunk meg az új gamer telefonról. Az ASUS következő készüléke ismét a Tencent-el együttműködve érkezik.

A Digital Chat Station informáicói szerint, mint már említettem, 6000 mAh-s akkumulátort fog tartalmazni a készülék, amely megfelel a ROG Phone 3 kapacitásának. A soron következő gamer telefon azonban akár a 65 W-os gyorstöltést is támogathatja, ami jelentős előrelépést jelentene a ROG Phone 3 által kínált 30 W-os gyorstöltéssel szemben.

Hirdetés

Mindezek által  a WHYLAB közzétett egy fotót, amely megerősíti a telefon néhány specifikációját. Három hátlapi kamerával érkezik, amelyek közül a fő lencse egy 64MP-es quad-Bayer szenzor. A hátlapról eltűnt a már jól ismert RGB-s ROG logó. A telefon keretén található egy új gomb, amelynek funkciói egyelőre ismeretlenek.

Bárhogy is nevezi az ASUS az új gamer telefont, a lényeg, hogy a következő ROG Phone-t várhatóan a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete fogja hajtani, amihez 8-16GB RAM fog társulni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét