Kiszivárgott hírek a Sony Vaio Duo 13-ról

0
2

A Sony Vaio Duo 11 volt az első konvertálható ultrabook/tablet hibrid a Windows 8 piacra bocsájtását követően. Bár általánosan jó fogadtatást tudhatott magáénak, átütő sikert mégsem érhetett el, köszönhetően elsősorban a csúszómechanizmus tökéletlenségének, illetve a relatíve rövid akkumulátoros üzemidőnek.

Kiszivárgott hírek a Sony Vaio Duo 13-ról 

A Sony úgy tűnik kész a kritikát fogadni és a kihívásoknak eleget tenni, ezért is kívánnak életet lehelni a Sony Vaio Duo 13-nak. A 13-as beszédes szám, nem a vélt vagy valós szerencsétlenségre utal, hanem a kijelző 13 hüvelykes méretére. Ebből is láthatjuk, hogy bár kissé megnőtt az ultrabook/tablet hibrid a mérnökök mégis lefaragtak mind a súlyból, mind a vastagságból. Az újragondolt csúszómechanizmus több teret enged a billentyűzetnek mégsem hagyja szabadon a kritikus részeket. Az előrejelzések szerint akár 10 órás akkumulátor üzemidővel is számolhatunk. 

Kiszivárgott hírek a Sony Vaio Duo 13-ról

Egyéb pletykák is napvilágot láttak a Sony Vaio Duo 13-mal kapcsolatban, melyek természetesen a belső tartalmat vetítik előre: Intel core i5-ös CPU-val, 4 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel számolhatunk. Ez eléggé hasonlatosnak tűnhet a Vaio Duo 11-hez, ám annyi már most bizonyos, hogy a processzor újabb chipset-et fog használni, ezáltal nőhet meg az akkumulátor üzemidő. 

 

Forrás: notebookcheck.net

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét