Kiszivárgott információk az új Motorola Razr 2020 5G „Odyssey” telefonról: a Galaxy Z Flip ellenfele lesz

0
745

A hajlítható kijelzős telefon új információk szerint Snapdragon 765-tel és 48MP-es kamerával jön.

Egy twitter felhasználó, névszerint @evleaks szivárogtatott ki információkat a Motorola Razr 5G, másnéven Razr Odyssey telefonról.

Az új hajlítható kijelzős eszköz valószínűleg Snapdragon 765G chipsetet kap majd, amely lehetővé teszi a szupergyors 5G hálózat használatát. Számíthatunk még egy 48 megapixeles hátlapi kamerára is – melyet láthatunk is a kép bal felső sarkában.

Hirdetés

Ellenkezőleg sok gyártóval, a Motorola a telefonok méretét próbálja ezzel a technológiával csökkenteni. A Samsung Galaxy Fold és a Huawei Mate X is tablet méretűvé hajtató ki, összecsukva pedig egy átlagos telefon képét kapjuk. A Samsung Galaxy Z Flip viszont ugyan azt a filozófiát követi, mint a Motorola Razr.

Az eddigi információk szerint hónapokon belül már kapható lesz az új Motorola készülék. Ha a gyártó úgy döntött, hogy a csúcskategóriát célozza meg a telefonnal, akkor akár 1500 dolláros árra is számíthatunk, amely nehéz időket hozhat a telefonra, főleg ha számításba vesszük, hogy a OnePlus Nord is ezt a chipsetet használja és annak ára 400 euró. Egy biztos, még sok információt fogunk kapni a telefonról mind specifikációkban, mind árazás terén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét