Kiszivárgott Intel Bay Trail információk

0
7

Az elmúlt néhány hónapban az Intel-t övező híreket böngészve leginkább a Haswell processzorokról kaphattunk információkat, most azonban ez már szépen lecsengeni látszik ahogy a horizonton egyre inkább felcsillan az idei év utolsó, azaz negyedik üzleti negyedéve. 

Kiszivárgott Intel Bay Trail információk

Ebben az időszakban várható ugyanis az Intel Bay Trail megjelenése. Ezt a processzor családot szánja az új generációs tabletekbe, konvertálható tablet/noteszgépekbe és néhány asztali számítógépbe. A Silvermont architektúrán alapuló chipkészlet egyesíteni hivatott az Atom, Celeron és Pentium családokat. Amennyiben hihetünk az Intelnek, kétszeres erővel fognak majd rendelkezni az új processzorok a jelenlegi fogyasztásuk és hőkibocsájtásuk megtartása mellett. 

A Bay Trail-ről elöljáróban még annyit érdemes tudni, hogy három típusjelöléssel találkozhatunk majd: I, M és D. I a tabletekbe (és egyes noteszgépekbe) szánt CPU-ké, M szintúgy egyes noteszgépekbe és konvertálható hibrid noteszgép/tablet készülékekbe szánt CPU-ké, a D pedig ennél fogva nyilvánvalóan az asztali számítógépek processzoraié. 

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét