Kiszivárgott néhány részlet az iPad 10. generációjáról

0
1065

Egy koreai fórumon látott napvilágot néhány részlet a következő generációs iPad-ről, amely minden jel szerint az A14 SoC-t fogja használni és USB-C porttal operál. Más téma, de ugyanebből a szivárgásból az is kiderült, mikor érkezik az M2 meghajtású iPad Pro.

Pletykák szerint október végén lesz egy Apple bemutató esemény, az pedig biztosra vehető, hogyha lesz ilyen event, akkor ott bemutatják az új iPad-eket, amelyek elvileg véknyabbak lesznek eddigi társaiknál. Emellett a hírek szerint az iPad 10 nagyobb kijelzővel, laposabb előlappal és „kilógó hátsó kamerával” fog rendelkezni (csakúgy, mint az iPhone-ok esetében).

Ugyanez a forrás azt állítja, hogy a 2022-es iPad Apple A14 Bionic chippel érkezik, nem lesz rajta 3,5 mm-es Jack, helyette USB-C port igen. A MySmartPrice által megosztott közelgő táblagép méretei állítólag a kövekezők: 248,62 x 179,50 x 6,98 mm. Fontos megjegyezni, hogy egy jó adag szkepticizmus javallott ezen írásom fogyasztásakor, ugyanis nem olyan szivárogtatóktól származik az információ, akiknek feltétlen hiszünk.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét