Kiszivárgott rendereken a Samsung Galaxy S23 FE

0
282

Ami a rendereket illeti, ezek a neves szivárogtatónak számító OnLeaks-től származnak, aki a múltban már többször is bizonyította, hogy megbízható forrásokkal dolgozik. A Smartprixen keresztül megosztott képek alapján az S23 FE egy visszafogott megjelenésű, három kamerával felszerelt okostelefon lesz.

Ha esetleg ismerős a forma, az nem a véletlen műve: a GSMArena hívta fel rá a figyelmet, hogy ez bizony lényegében a Galaxy A54, és ha hihetünk a pletykának, még a 158 x 76,3 x 8,2 mm-es méret is szinte megegyezik az alsó-középkategóriás készülékével. Ami pedig az akkumulátort illeti, a Myspartprice közölt egy adatlapot, amely a termék forgalmazásának kínai engedélyezéséhez kapcsolódik, ez pedig a normál Galaxy S23-éval azonos, 25W-os töltésről tanúskodik.

Megjelenési dátumról nincs infó, de megtörténhet, hogy a nyáron esedékes Galaxy Unpacked esemény keretében leplezik le. Ha hihetünk a pletykáknak, az S23 FE egy 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású és 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező AMOLED kijelzővel érkezik, odabent pedig a saját fejlesztésű Exynos 2200 chip dolgozik majd, 6/8 GB memóriával és 128/256 GB tárhellyel.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét